Hostel Panorama Portorož
Ena točka - veliko pogledov.

Le streljaj iz Pirana, Portoroža in Strujana. Sredi mediteranske narave. Na hribu s čudovitimi pogledi. Primeren za družine, skupine in samostojne popotnike. Priljubljena točka za priprave MTB in cestnih kolesarjev. Lokacija, ki ponuja aktivnosti vse leto. Hostel Panorama Portorož z velikim vrtom in neverjetnimi razgledi.

Covid 19
Zaprti od 19.10.2020 do nadaljnjega.

Ostanimo v stiku preko našega bloga in socialnih omrežjih.   

Glede na odlok vlade je hostel zaprt. Takoj ko bo mogoče bo hostel ponovno odprt. Vmes pa bomo kaj postorili, da bo vaše bivanje pri nas še bolj prijetno. Ostanite zdravi in se vidimo na panorami Portorož.

Izbirate lahko med različnimi tipi  namestitvene.

 

 

Pridobodi promo kodo - cena s popustom

Jackpot! To še nisi videla, videl. Poišči promo kodo na naši spletni strani in iskoristi popust.

Celoletna destinacija

Zaradi idealnih klimatskih razmer in zraka nabitega z negativnimi ioni, je Piran - Portorož idealna lokacija za oddih v vsakem letnem času.  Od januarja do decembra lahko v različnih, očarljivih preoblekah doživite obalo, Istro ali Kras. Ali pa se enostavno odpravite z našimi električnimi kolesi do Hrvaške na kosilo ali v Italijo na skodelico kave. Celo leto ste dobrodošli v Hostlu Panorama Portorož.


Piran, Portorož, Strunjan.

Smo na najvišja točka Piranskega polotoka, na hribu nad Portorožem, Piranom in Strunjanom. Z avtom so vse naštete točke dosegljive v 5 minutah.


Prednost

To, da smo le streljaj oddaljeni od centra nam zagotavlja mir, varnost, naravo in najlepši panoramski pogled iz velikega Mediteranskega vrta.


Nastanitev in električno kolesarjenje

Nastanitev z zajtrkom in dvodnevna uporaba električnega kolesa + predlagane ture + kosilo in večerja v lokalnih restavracijah, ki vam jih rezerviramo in plačamo. Vi boste brezskrbno uživali v eKolesarjenju po Piranu, Portorožu, Izoli, Kopru Strunjanu in Istri, do Italije in Hrvaške.

več rezerviraj SOBA & ZAJTRK & eKOLO 29€

Novice iz Hostla Panorama Portorož.

 

 

Električno Kolesarjenje - Piran - Slovenia

Najlepše točke naše obale v nekaj urah - www.allyearebiking.com

Hostel Panorama - Portorož

Enostavno. En klik do rezervacije butične namestitve na najlepši panorami naše obale.

REZERVIRAJ VEČ

 

Lokacija - Šentjen 25, 6320 Portorož