Hostel Panorama Portorož
Ena točka - veliko pogledov.

Le streljaj iz Pirana, Portoroža in Strujana. Sredi mediteranske narave. Na hribu s čudovitimi pogledi. Primeren za družine, skupine in samostojne popotnike. Priljubljena točka za priprave MTB in cestnih kolesarjev. Lokacija, ki ponuja aktivnosti vse leto. Hostel Panorama Portorož z velikim vrtom in neverjetnimi razgledi.

Izbirate lahko med različnimi tipi  namestitvene.

 

 

Pridobodi promo kodo - cena s popustom

Jackpot! To še nisi videla, videl. Poišči promo kodo na naši spletni strani in iskoristi popust.

Celoletna destinacija

Zaradi idealnih klimatskih razmer in zraka nabitega z negativnimi ioni, je Piran - Portorož idealna lokacija za oddih v vsakem letnem času.  Od januarja do decembra lahko v različnih, očarljivih preoblekah doživite obalo, Istro ali Kras. Ali pa se enostavno odpravite z našimi električnimi kolesi do Hrvaške na kosilo ali v Italijo na skodelico kave. Celo leto ste dobrodošli v Hostlu Panorama Portorož.


Piran, Portorož, Strunjan.

Smo na najvišja točka Piranskega polotoka, na hribu nad Portorožem, Piranom in Strunjanom. Z avtom so vse naštete točke dosegljive v 5 minutah.


Prednost

To, da smo le streljaj oddaljeni od centra nam zagotavlja mir, varnost, naravo in najlepši panoramski pogled iz velikega Mediteranskega vrta.


Nastanitev in električno kolesarjenje

Nastanitev z zajtrkom in dvodnevna uporaba električnega kolesa + predlagane ture + kosilo in večerja v lokalnih restavracijah, ki vam jih rezerviramo in plačamo. Vi boste brezskrbno uživali v eKolesarjenju po Piranu, Portorožu, Izoli, Kopru Strunjanu in Istri, do Italije in Hrvaške.

več rezerviraj SOBA & ZAJTRK & eKOLO 29€

Novice iz Hostla Panorama Portorož.

 

 

Električno Kolesarjenje - Piran - Slovenia

Najlepše točke naše obale v nekaj urah - www.allyearebiking.com

Hostel Panorama - Portorož

Enostavno. En klik do rezervacije butične namestitve na najlepši panorami naše obale.

REZERVIRAJ VEČ

 

Lokacija - Šentjen 25, 6320 Portorož