Turistične bone lahko izkoristimo od 19.6.2020 do 31.12.2020.

Za najdaljše možne počitnice v Portorožu in Piranu.

Po uredbi bo bon unovčljiv za nastanitev ali za nastanitev z zajtrkom, bo deljiv in se bo lahko unovčil v večkratnem znesku.

Bone bo mogoče uporabiti tako, da se ob prijavi na recepciji, na dan prihoda obvesti, da bo za opravljeno storitev unovčen bon. Hostel Panorama Portorož bo nato v informacijski sistem Fursa vnesel podatke o upravičencu.

Finančna uprava bo poskrbela tudi za povračilo sredstev Hostlu Panorama Portorož, pri katerem ga bo upravičenec uporabil. Izplačilo bona v denarju ne bo mogoče.

Boni bodo prenosljivi med sorodniki, in sicer v ravni vrsti do drugega kolena. Do prenosa bodo tako upravičeni stari starši, starši, otroci, otroci zakonca ali zunajzakonskega partnerja, vnuki – zakonci, zunajzakonski partnerji, partnerji v sklenjeni ali nesklenjeni partnerski zvezi, prenos pa bo mogoč tudi med otroki in njihovimi zakonitimi zastopniki, če to niso njihovi starši.

V primeru prenosa bo moral uporabnik bona na recepciji hostla predložiti posebno izjavo, ki jo bo podpisal upravičenec oziroma njegov zakoniti zastopnik ali skrbnik.

V hostlu Panorama Portorož vam bomo z bonom omogočili najdaljše možne počitnice v Portorožu – tudi poleti.

DOBRODOŠLI V HOSTEL PANORAMA PORTOROŽ

Katja in Andrej

Nazaj
Covid 19 – zaprti
Naprej
Električna kolesa