Se sprašujete ali imate dovolj kondicije za našo turo? Da, imate! eKolo oziroma električno kolo vam bo pomagalo premagovati ovire na vašem izletu. V krajšem časovnem obdobju boste lahko premagali daljše razdalje in ostalo vam bo več časa za druge aktivnosti. In seveda brez škodljivih emisij.

Električni motor vam bo dodajal moč v hrib, in ko vam bodo pojenjale moči. Z enim polnjenjem lahko maksimalno prevozite do 175 kilometrov. Vse je odvisno, katero stopnjo od štirih uporabljate. Stopnja EKO vam bo dodala do 40 % moči. Če boste izbrali TURBO, vam bo ta dodal 250 % moči in seveda se bo maksimalna razdalja pomoči z električnim motorjem zmanjšala na 45 km. Vsekakor pa imate možnost popolne izključitve električnega motorja. In ne pozabite, motor vam bo dodajal energijo le pod pogojem, da boste tudi vi gonili pedala.

Ob večdnevnem najemu apartmaja, sobe ali postelje z zajtrkom vam v Hostlu Panorama Portorož ponujamo električna kolesa po ugodnih cenah ali pa celo brezplačno. Obiščite nas in se prepričajte.

Nazaj
Bon – 7 dni počitnice
Naprej
Heroji epidemije