Heroji epidemije

Hostel Panorama Portorož  s popustom za družine.

V slovenskih youth hostlih, ki delujemo v mednarodni mreži mladinskih prenočišč Hostelling International, smo se nekateri odločili, da ponudimo 25-odstotni popust za nastanitev družin v družinskih sobah, če je vsaj en član družine v času epidemije delal na delovnem mestu za obvladovanje epidemije.

Heroji epidemije so zdravstveno osebje, policisti, zaposleni v trgovinah, lekarnah, čistilke, komunalni delavci, gasilci, civilna zaščita … skratka vsi, ki so v času, ko je veljalo opozorilo #OSTANIDOMA delali, da smo drugi lahko ostali doma.

Popusti bodo veljali za bivanje do vključno 15. julija letos. Povpraševanje za bivanje v hostlu Panorama Portorož je potrebno poslati preko kontaktnega obrazca ali elektronskega naslova: info@hostelportoroz.si. Popust velja tudi za plačilo z bonom oziroma vavčarjem, ki ga bomo prejeli od države.

Podrobnejšo ponudbo ostalih hostlov si lahko ogledate preko naslednje povezave: www.youth-hostel.si.

Če odločite za bivanje v času šolanja od doma, to ne bo problem, saj imamo v hostlu Panorama Portorož odličen brezplačen internet. Po potrebi vam kakšen učni list tudi natisnemo.

V tem času vam poleg nastanitve ponujamo tudi zelo ugoden najem električnih koles, saj je junij super mesec za aktivne počitnice na Obali.

Malo dela, malo šole, veliko aktivnosti, počitka in sonca za ugodno ceno.

Lep pozdrav

Katja & Andrej

Nazaj
Električna kolesa
Naprej
Odpiramo